27 Ocak 2018 Cumartesi

Ramaiya Vastavaiya Konusu Oyuncular Ve Replikler

                            Ramaiya Vastavaiya Konusu
Ram memleketine bir düğün için gelmiştir ve normalde ülke dışında yaşamakta yaşamını orada sürdürmektedir, Ram şımarık ve esprili bir kişi olarak çevresinde tanınır. Sona ise çok güzel bir hintli kızdır ve bu ikili mevzu bahis düğünde tanışırlar ve birbirlerine yıldırım aşkına tutulurlar.  Fakat Ram iyi bir eğitim almış ve soylu bir aileden gelmektedir, Sona ise köyden çıkmamış normal eğitimde bir kızdır bu sınıf farkı bilhassa Ram in ailesi tarafından görülür ve bu ilişkiye onay çıkmaz. Fakat Ram bulduğu ve hayatının kadını olduğuna inandığı Sona dan vazgeçmeye pekte niyetli değildir. Sona nın büyük ağabeyi ise Ram e kız kardeşini seviyorsa onu bir teste sokacağını eğer bu testi geçerse ilişkilerine ailecek onay vereceklerini belirtir ve aşk, ilişki testi başlamış olur. 


*Film 148 dakika.
*Filmin sonunda abisinin yaptığı fedakarlık muhteşemdi. Aşk konusu sadece deği aynı zamanda çok güzel bir abi kız kardeş ilişkisi vardı.
*Hint filmi severler için mutlaka öneririm. Tabi çok kaliteli değil yani çerezlik bir film. Boş zamanınız varsa mutlaka izleyin.

Ram(Girish Kumar)
Ram gerçekten yakışıklı fakat karakteri ilk yarım saat kadar falan sematiklik ve iticilik arasında gidip geldi Onun dışında kendini sevdiği kıza ve abisine ispatlamak için yaptığı şeyler takdir edilesiydi.


Sona (Shruti Haasan)
Sona çok tattlı bir kızdı. Klasik bir hint filmi kızı gibiydi. Abisi ile küçükken yaşadığı şeyler gerçekten o sahneler çok duygusaldı. 

*Filmi izleyip izlememek konusunda kararsızsanız. Fragmana bir göz atın.


Filmin Fragmanı
Filmden en sevdiğim kareler ,
 



Filmden Güzel Şarkılar

Filme Puanım 10/7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SHAANDAAR KONUSU