15 Nisan 2017 Cumartesi

Sanam Teri Kasam Konusu

http://hintesintileri.blogspot.com.tr/2017/08/raabta-konusu-oyuncular-ve-replikler.html

                                 

                              sanam teri kasam ile ilgili görsel sonucu
 





Güzelim afiş bile izlemek için bir neden....


Gel gelelim konusuna.
 Saru kendini çirkin gören ve kimsenin onu sevmeyeceğini düşünen bir kızdır, Inder ise 8 yılın ardından hapisten çıkmış ailesinden uzak yaşayan başıboş bir adamdır. Saru bir yanlış anlaşılma sonucu babasının evinden kovulur ve ona yardım eden tek kişi Inder'dir. Inder Saru'ya derin bir aşk beslemektedir ama sevdiği kadını kendi elleriyle başka biriyle evlendirmek zorunda kalır. Çünkü Saru'ya layık olmadığını düşünmektedir. Aşkı hep uzakta arayan Saru yanıbaşındaki aşkı görebilecek midir? Aşkı için aşkından vazgeçen bir adamın hikayesi şüphesiz hepinizin içinde bir sarsıntıya neden olacaktır.



Şimdi size biraz oyunculardan bahsedeceğim ve filmi daha net anlayacaksınız.


sanam teri kasam oyuncuları ile ilgili görsel sonucu
Saru
Kendini çirkin gören ve etrafından yaşlı teyze yorumunu alan genç başrolümüz bu. Aslında bizim deyimimizle "Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır" cümlesi tam buna layık lakin güzeleşince o burnu o kadar çok gözüme çarptı ki film boyunca burnuna bakmaktan filmi izleyemedim 😀. Ama oyunculuğuna tek kelime edemem. Neyse geri dönüyorum konuya. Kendisi bakımsız olduğu için her seferinde görücü usulü evlenmelerde onu görenler redediyor. Ve bir türlü evlenemiyor. Kız kardeşinin sevdiği biri vardır lakin kız kardeşinin evlenmesi için büyük olan yani saru'nun evlenmesi gerekir. Ve bu görünüşüyle evlenmesi imkansızdır. Inder yüzünden sarunun ailesi saruyu evlatlıktan rededer. Ve babasının saruyu affetmesi için sarunun düzgün biriyle evlenmesi gerekir. Inder kendisinin hatalı olduğunu düşünerek onu güzeleştitr fakat ınder başından beri ona aşıktır. Ve bir gün onu kendi elleriyle evlendirir.

sanam teri kasam ile ilgili görsel sonucu

sanam teri kasam oyuncuları ile ilgili görsel sonucu


  Inder
Ve yakışıklı çocuk ınder. Her ne kadar ilk gördüğümde yakışıklı bulmasam da 15 dakika sonra aşık olduğum adam. O kadar güzel sevdi ki her sahne ağladım. Ve seni seviyorum cümlesini sonda duymak sanırım en üzücü şeydi. Onu her haliyle seviyordu. Sarunun çalıştığı yerden sürekli kitap alarak ona notlar bırakıyordu oysa saru başkasına aşıktı ve gözü o an kimseyi görmüyordu. Kesinlikle ama kesinlikle en çok seven hatta tek seven buydu bence. Çünkü saru onunla evlenmek isteyen biriyle evlenceğini söyledi ve ben ikisinin uyumunu şu şekilde gördüm. Oğlan hep ona aşık gibi baktı kız ise arkadaş gibi. (HA BİRDE O KADAR GÜZEL SEVDİKİ İNSANIN BU ADAM TARAFINDAN AŞIK OLASI GELİYOR)







Şimdi biraz da spoi
 Lütfen izlemeyenler bundan sonrasını okuyarak üzülmesin. 

Flm dört dörtlüktü. Aşırı değişik bir konusu vardı. Fakat kız hiç sevmedi yani başka adamı unutmak için ınderla beraber oldu bu kesinlikle saçmaydı hatta sinirden o kısmı atlayark izledim. Inder zaten hep ağlıyordu. Filmin başındaki o sert adam gitmiş sevilmeyen adam gelmişti.Kesinlikle şurada bir anlaşalım. Saru ölümüne yakın terkedilmiş olduktan sonra sevdiğini söyledi ki zaten seni seviyorum dedi ve öldü. Yani aşkı en başta arasıydı daha iyi olmazmıydı. Filmin son beş dakikasına kızın aşkını sığdırmışlar kesinlikle en saçma kısımdı. Bu aşk değildi. Yani ınderınki evet öyleydi hatta böyle aşklar kaldı mı dedirticek kadardı. Ama malesef saru değildi. Filmi tek taraflı aşk nasıl olur deseler bence daha güzel olurdu yani buna iki kişilik aşk demişsiniz ama olmamış. Onun dışında oğlanın hiç bir oyunculuk deneyimi olmamasına rağmen tüm oyunculara taş çıkarıcak sahneleri vardı ve bence her sahneydi. Bazı sert adam filmleri olur ya onlar ağlamaz falan bence bu adam onlara örnek olsun ya böyle aşk olamaz gerçekten harika bir film izleyin. film müzikleri harikaydı. Oyuncular harikaydı. Dediğim gibi tek bir şey dışında herşey çok güzeldi

   
sanam teri kasam gif ile ilgili görsel sonucu

sanam teri kasam gif ile ilgili görsel sonucuİlgili resimİlgili resim
sanam teri kasam gif ile ilgili görsel sonucu












Filme puanım 10/9 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SHAANDAAR KONUSU